Voor kunstenaars

Ondersteuning beeldende kunstenaars

De Nijs Art is gespecialiseerd in promotie en administratieve begeleiding van beeldende kunstenaars. Van het maken van een persoonlijke website tot het vinden van expositieruimtes, van het promoten op kunst- en uitgaanswebsites en sociale media tot het administreren en fotografisch vastleggen van de kunstwerken.

Kunstenaars penselenKunstenaars zijn het liefst creatief bezig met het scheppen van nieuwe werken. Alle rompslomp daaromheen leidt hen alleen maar af van hun creatieve doel: steeds maar weer zichzelf overtreffen met een kunstwerk waar de wereld wat aan heeft.

Zij nemen vaak te weinig tijd of vinden het niet leuk om hun werk ook onder de aandacht van het publiek te brengen. Liever snel door naar hun volgende creatie.

Waarom De Nijs Art?

In hun hart willen kunstenaars graag dat die wereld, waarvoor ze hun werk gemaakt hebben, er ook daadwerkelijk van kan genieten. Maar hoe en waar en wanneer en hoe moet ik dat dan toch regelen? Er zijn zoveel manieren om het werk in de openbaarheid te brengen. De Nijs Art is er in gespecialiseerd om al die lastige vragen op te lossen. Vraag nu eerst naar de uitgebreide mogelijkheden waarop wij u hierbij van dienst kunnen zijn.

Maak direct een afspraak

 

Heeft u al een concreet idee en komt u er niet uit of niet aan toe om het te realiseren? Neem dan ook contact op.

 

kunstenaars twijfelen