7 Tips waarom je bedrijf een website moet hebben.

Website www

7 Tips waarom je bedrijf een website moet hebben.

Categorie : Webdesign

Website wwwWaarom zou je eigenlijk een website laten maken? Waarom is een weblocatie belangrijk? Moet elk bedrijf tegenwoordig een website hebben? Neemt men je wel serieus als je geen website hebt? Er zijn veel redenen waarom bedrijven tegenwoordig niet meer zonder kunnen. Ik noem hier een paar belangrijke:

 1. Een website is 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar.
  Potentiele klanten gebruiken internet steeds vaker om te vinden waar ze naar zoeken. Ze doen dat op een tijd dat het hen zelf uitkomt, er is geen druk om iets te kopen en ze hoeven niet helemaal naar de fysieke winkel om iets aan te schaffen.
 2. Promotie van je producten of diensten.
  Een weblocatie geeft je de gelegenheid je producten te adverteren aan iedereen. Je kunt de voordelen uitleggen, vergelijkingen maken met andere producten, of aanbevelingen van tevreden klanten tonen. Als je een dienst aanbiedt, kan een website je de gelegenheid geven de dienst te introduceren en uit te leggen hoe het werkt.
 3. Marketing via internet is veel kostenefficienter dan de traditionele marketingmethodes.
  Het plaatsen van een advertentie in een krant of magazine kost veel geld en wordt maar door heel weinig mensen bewust bekeken. Met een website kun je geld besparen op reclame voor je bedrijf. Reduceer reclamekosten door één effectieve boodschap en promoot je website adres voor meer details.
 4. Het vergroot het geografische gebied waar je je producten of diensten kunt aanbieden.
  Het internet kent letterlijk geen grenzen. Een online webwinkel vergroot je afzetmogelijkheden.
 5. Flexibel en up-to-date.
  Het is makkelijk om de informatie over jouw bedrijf en producten op de website aan te passen. Veranderingen aan je website kunnen snel en goedkoop geregeld worden.
 6. Je concurrenten zitten ook niet stil.
  Geen eigen website hebben tegenwoordig kan een slechte indruk geven aan je klanten en potentiële klanten. Er is geen goed antwoord als een klant vraagt waarom hij je website niet kan vinden op Internet! Zonder website wordt je tegenwoordig als onderneming niet meer serieus genomen, niet door je concurrenten maar ook niet door je eigen doelgroep.
 7. Mond-tot-mond reclame.
  De eenvoudigste vorm van bekendheid geven aan je (nieuwe) bedrijf is mond tot mond reclame. Je vrienden, collega’s en tevreden klanten kunnen je website adres onthouden en doorgeven. Ze zijn eigenlijk effectief brochures aan het uitdelen voor jou.

Een weblocatie kan ervoor zorgen dat alle informatieverstrekking te allen tijde door kan gaan, dus ga gerust op vakantie of naar een leuk feestje. Op zoek naar een betaalbare, mooie en functionele website? Neem dan eens een kijkje op www.denijsart.com.

Share